Εγκαταστάσεις Ανελκυστήρων

egatastasi1Εγκαταστάσεις ολοκληρωμένων συστημάτων ανέλκυσης

Η εταιρία μας ALFA SIGMA LIFT  με πολυετή εμπειρία στην εγκατάσταση ανελκυστήρων – κυλιόμενων κλιμάκων και ανυψωτικών μηχανημάτων, Αναλαμβάνει μελέτες κατασκευής ανελκυστήρων για κάθε χρήση και προδιαγραφές φρεατίου καθώς και σε κτίρια για τα οποία δεν έχει προβλεφθεί χώρος για ανελκυστήρα.

Μία πρόταση για κάθε τύπο ανελκυστήρα, ηλεκτρομηχανικού ή υδραυλικού, ανάλογα με το τι ταιριάζει στο δικό σας χώρο. Αναλαμβάνουμε τοποθέτηση σε πολυκατοικίες, μεζονέτες επαγγελματικούς χώρους και τους προσαρμόζουμε στο προσωπικό σας γούστο ως προς τη λειτουργία ή και τη διακόσμηση του ανελκυστήρα. Αν χρειάζεται κάποια ειδική κατασκευή ή διαμόρφωση του φρεατίου πριν τη εγκατάσταση, είμαστε δίπλα σας με δωρεάν μελέτη του χώρου σας και σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση για κάθε περίπτωση. Εξασφαλίσαμε για εσάς τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας και παράλληλα δημιουργήσαμε ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα αποπληρωμής, άμεσα με εσάς και χωρίς τραπεζική διαμεσολάβηση.

Θεωρούμε υποχρέωση μας να προμηθευόμαστε  και να εγκαθιστούμε νέα υλικά τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον με κύριο μέλημα μας την ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος.

Ζητήστε και εσείς σήμερα δωρεάν μελέτη και οικονομική εκτίμηση της εγκατάστασης. Η τεχνογνωσία και συνέπεια στην ολοκλήρωση έργων αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά στην υλοποίηση των εγκαταστάσεων της ALFA SIGMA LIFT Προσφέρουμε τις αποδοτικότερες λύσεις με ή χωρίς μηχανοστάσιο για εξοικονόμηση ωφέλιμου χώρου και αθόρυβη λειτουργία. H εταιρία μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις καθώς και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που αποτελούν εγγύηση για κάθε τύπου ανελκυστήρα ή ανυψωτικού μηχανισμού.

Οι πιστοποιήσεις για την ασφαλή  λειτουργίας που διαθέτουν οι ανελκυστήρες της εταιρίας μας, προέρχονται από τον εγκεκριμένο φορέα  από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ελληνική νομοθεσία φορέας  ελέγχου, eurocert  για την πιστοποίηση της ασφάλειας και της ορθότητας της λειτουργίας των ανελκυστήρων της αποδεικνύει ότι πληροί όλες τις απαραίτητες για την ασφάλεια προδιαγραφές, καθώς ο προαναφερθείς φορέας είναι γνωστό ότι διαθέτει αυστηρά κριτήρια προκειμένου να οριστικοποιήσει και να εγγυηθεί την ασφαλή  λειτουργία κάθε ανελκυστήρα μας.