Υδραυλικοί Ανελκυστήρες

Η κίνηση γίνεται με τη βοήθεια εμβόλου, το οποίο είναι συνδεδεμένο με τον θάλαμο, είτε άμεσα, είτε με τη βοήθεια συρματοσχοίνων. Μια αντλία στέλνει λάδι με πίεση στον κύλινδρο που φιλοξενεί το έμβολο και ανεβάζει το θάλαμο. Η κάθοδος, γίνεται απλά με το άνοιγμα της βαλβίδας καθόδου (μηδαμινή κατανάλωση ρεύματος στην κάθοδο).

Η εγκατάσταση των υδραυλικών ανελκυστήρων είναι το ίδιο ασφαλές με τους μηχανικού ανελκυστήρες καθώς διαθέτουν όλα τα μέτρα ασφαλείας. Η εγκατάσταση τους είναι πιο απλή και υπάρχει η δυνατότητα το μηχανοστάσιο να μην βρίσκετε δίπλα στο φρεάτιο. Η λειτουργία τους είναι αθόρυβη, η κίνηση του θαλάμου γίνεται ομαλά καθώς επίσης και η στάση σε όροφο.

Οι υδραυλικοί ανελκυστήρες έχουν την δυνατότητα σε ολική διακοπή ρεύματος να γίνει αυτόματος απεγκλωβισμός των επιβατών. Η εταιρία μας συνεργάζεται με μεγάλους Ευρωπαϊκούς κατασκευαστικούς οίκους G.M.V. KLEEMAN για μηχανικούς και υδραυλικούς ανελκυστήρες, τα υπόλοιπα υλικά που χρησιμοποιούνται στην εγκατάσταση είναι εγκεκριμένου τύπου και η εγκατάσταση τους γίνετε σύμφωνα με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ΕΝ ISO 9001: 2000.